Megan Foks je godinama u braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom, a nedavno je na svet donela njihovo drugo zajedničko dete – sina Bodija, koji je star tek dva meseca. Bodijev stariji brat je devetnaestomesečno Noa, a predstavnici medija zainteresovali su se zbog čega je razlika u godinama između Meganinih sinova tako mala.

„Ni prvi ni drugi nisu bili planirani, tako da više ne bi trebalo da pustim Brajana da mi priđe“, našalila se glumica.

Gostujući u emisiji popularne Elen Dedženeres, Megan se pohvalila fotografijama svog mlađeg sina i otkrila kada je saznala da je u drugom stanju i kako je protekao prvi trimestar njene trudnoće. Naime, tek što je počelo snimanje filma „Nindža kornjače“, u kojem Megan glumi svačiju omiljenu novinarku Ejpril O’Nil, ona je otkrila da čeka drugo dete.

„To je akcioni film i potrebno je mnogo trčanja i skakanja... Svako ko je ikada bio trudan zna da je prvi trimestar prilično nezgodan i da vas mučnina prati čitavog dana“, objasnila je Megan. „Tako sve vreme snimanja imala mučninu.“

Ipak, kao i sve druge mame, Megan je to stoički podnela i uspela da iskoristi svoj uzbudljivi posao da se odlično zabavi.

„Trčala sam, skakala, borila se...  Govorila sam stvari kao: ’Pokaži mi šta umeš, Šrederu!’. To su stvari koje želite da radite kada ste trudni“, rekla je lepa glumica i mama.