Treći sin Gven Stefani i Gevina Rozdejla svaki put kada izađe iz kuće privlači znatiželjne poglede i pažnju predstavnika medija. Tako je bilo i na utakmici Gveninog srednjeg sina Zume, na kojoj je čitava porodica navijala za Zumin tim. Među njima je bio i maleni Apolo, koji je bio odeven u skladu sa jedinstvenim i zabavnim stilom svoje majke – obučen u kostim Supermena, on se odmarao u majčinom zagrljaju i uživao u društvu svoje porodice.

Baš kao i nakon svoja prethodna dva porođaja, pevačica je i posle rođenja Apola vrlo lako i brzo povratila svoju pređašnju figuru. Kada su je nešto ranije novinari pitali kako joj to polazi za rukom, ona je odgovorila da je za to zaslužna, pre svega, njena samodisciplina u ishrani iako se i njoj dogodi da ne ispoštuje odluku da pažljivo bira namirnice.

„Bilo je prilično teško, ali pazim šta jedem i dosta vežbam. Doduše,s vaki dan pomalo zgrešim“, priznala je Gven i dodala da joj je nakon rođenja Zume trebalo oko osam meseci da izgubi kilograme stečene u trudnoći.

Iako je bio u naručju svoje slavne mame, dvomesečni Apolo bio je najveća zvezda u gledalištu na fudbalskoj utakmici svog starijeg brata Zume.