Ove poznate dame i buduće mame nisu dozvolile da se odreknu svog prepoznatljivog stila samo zato što trenutno nose bebe. One su, svaka na svoj način, izgledale zanosno na društvenim događajima nedavno održanim u Holivudu, a obe su, prilično suptilno, pokazale delove svojih trudničkih stomačića.

Keri Vošington je prisustvovala dodeli nagrada „Screen Actors Awards“, gde je nosila kratku asimetričnu bluzicu i haljinu s visokim strukom i, kao i uvek, blistala na crvenom tepihu, uz širok osmeh ponosa kao zaštitni znak njene trudnoće, dok se Stejsi za godišnje okupljanje „Žene u muzici“ koje organizuje magazin „Elle, odlučila za pomalo provokativnu dugu crnu haljinu koja naglašava njen rastući stomačić.

Obe su ponosno i hrabro pokazale da je trudnoća period kada žene imaju najviše samopouzdanja i da to nije bez razloga – izgledale su lepše nego ikada!

Pogledajte fotografije njihovih odvažnih modnih izbora.

Keri Vošington i Stejsi Kibler odlučile su da ne pristanu na nemaštovitu ponudu širokih haljina za trudnice i ponosno su prošetale crvenim tepihom u odeći kakvu su nosile i pre nego što su ostale u drugom stanju.