Kako prenose strani mediji, život ove mnogobrojne porodice je prilično haotičan i neuređen. Mališani rade šta im je volja, a njihova mama se naročito ne opterećuje njihovim ponašanjem.

"Ne zna se ko je gori. Stalno se tuku, gađaju se hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni Bred i Anđelina kao da se uošte ne trude da ih na bilo koji način disciplinuju", ispričale su komšije ovog para.

Štaviše, glumački par je prepustio deci vođenje doma, što njihovoj čistačici umnogome otežava posao.

"Njihova čistačica je na ivici. Radi od jutra do mraka jer nikada nije videla tako neurednu decu! Sobe su pune pokvarene hrane, prljave odeće i mrtvih insekata. Nijedno dete ne čisti za sobom, a njihovi roditelji smatraju da je ispod njihove časti da ponekad počiste", otkrila je bivša dadilja Anđelinine i Bredove dece.

Kako se ranije pisalo, šestoro dece iz porodice Džoli-Pit je toliko razmaženo da im je zabranjen ulaz u čak dvanaest svetskih hotela, pre svega jer deca iz zabave uništavaju nameštaj.

Ipak, bivša dadilja ističe da je Bred za nijansu bolji roditelj od svoje partnerke jer priprema doručak, dok Anđelina vodi decu u muzeje i priprema im tematske zabave. Takođe, ona kao problem naglašava da ova slavna mama ne ume da isprži jaje.

"Anđelina je najslabija karika u porodici. Kada god se pojavi problem, ona ili nestane ili ode na terapiju vrištanja. Napuni kadu, sedne u vodu i urla iz petnih žila", objasnila je ova dadilja i dodala da se u domu Džoli-Pit razgovara isključivo na francuskom jeziku.