Rošel je, odabravši ovu temu, ispunila svoje dečje snove i dozvolila sebi da podetinji, makar samo na jedan, i vrati se u vesele dane detinjstva. U prestižnom londonskom restoranu „Stim end Raj“ nisu se okupili njeni slavni prijatelji odeveni u skupe haljine i odela vodećih dizajnera, već Mala sirena, Tarzan, Esmeralda, Kapetan Kuka, Ludi Šeširdžija i mnogi drugi.

Ona je, i pre same proslave, putem Tvitera podelila sa svojim obožavaocima fotografiju kojom je otkrila kako izgleda odevena kao princeza Jasmin. Priznala je da se odavno nije zabavljala kao devojčica.

„Dobro jutro. Veoma sam uzbuđena zbog svoje rođendanske zabave večeras“, napisala je slavljenica i dodala „haštagove“ #fensiodeća i #dizni. „Nisam imala slično veče i mnogo pre nego što sam postala mama, sutra će biti zanimljivo!“

Naravno, njen suprug Marvin Hjums odabrao je kostim Aladina, zbog čega je za Rošel bajka bila potpuna. Uzbuđena slavljenica je odmah nakon svoje zabave, objavila i fotografije odličnog provoda u svetu bajki i crtanih junaka.

Britanska pevačica i televizijska voditeljka proslavila je svoj 25. rođendan na veoma neuobičajen način – maskirana u princezu Jasmin i u društvu prijatelja kostimiranih u različite crtane junake.