Nova kolekcija odeće koju su dizajnirale sestre Kardašijan namenjena je najmlađima i puštena je u prodaju 15.marta. U njoj se mogu šepuriti devojčice uzrasta od 24 meseca, a motivi koji dominiraju ovim komadima su leptirići, svetlucave zvezdice i „animal“ print.

„Čini mi se da mi lakše pada kreiranje odeće za devojčice“, objašnjava Kortni Kardašijan zbog čega se u kolekciji „Kardašijan kids“ nije našla odeća za dečake. „Opsednuta sam odećom za dečake, ali mi je bilo lakše da počnem s  devojčicama.“

Ipak, ona se nada da se ona i njene sestre za narednu kolekciju namenjenu mališanima osmisliti i komade za dečake, budući da je i sama mama jednog pripadnika jačeg pola.

Kako prenose strani mediji, nije neophodna veća svota novca za oblačenje mališana u stilu Kardašijana od glave do pete. Naime, ova odeća je veoma pristupačna – cene haljinica iznose oko 30 dolara, dok bodi ukrašen šarama leoparda, recimo, možete nabaviti po ceni od 20 američkih dolara.

Pogledajte kako izgledaju idealne haljinice, pantalonice, džemperi, majičice za devojčice u očima sestara Kardašijan.

Mame sa svih strana sveta odnedavno mogu da obuku svoje devojčice u odeću s potpisom Kim, Kortni i Kloi. Pogledajte modele ove kolekcije!