Kako je Elsa otkrila, soba u kojoj će spavati njeni sinovi je prostorija u domu Pataki-Hemsvort koja je ranije služila za presvlačenje pelena i igru Indije Rouz, najstarijeg deteta popularnog „Tora“ i španske glumice. Ona je dodala da dvadesetdvomesečna Indija ne provodi vreme ni u svojoj spavaćoj sobi, a kamoli u sobi za igru.

"Ona trenutno spava s nama, jer je bolje da bude u našem krevetu ukoliko se u toku noći probudi. Obično se ne budi, ali ako do toga dođe – tu sam ga je zagrlim i budem joj blizu", priznaje Elsa.

Porodica se odlučila za letnje prekrivače od muslina i vreće za spavanje napravljene od pamuka i bambusa, a srećna mama ističe da je i odeća namenjena blizancima napravljena od organskih materijala.

"Trudim se da sve bude stopostotni organski pamuk koji se lako pere ekološkim detedržentima koji nemaju hemijske dodatke jer, kao što znate, ne postoji ništa delikatnije od bebine kože", naglasila je Elsa u svom blogu.

Šti se tiče nege kože, Elsine bebe uživaće u proizvodima kompanije "Kiehl":

"Kada malo porastu i budu uzrasta kao Indija sada, mazaću ih ’Kiehlovim’ proizvodima ili nekim drugim koji su napravljeni od prirodnih i ogranskih sastojaka", objašnjava ona i ističe da sada koristi višenamensku kremu od kokosa "Egyptian Magic".

U galeriji možete videti sobicu namenjenu novim članovima ove slavne porodice, kolica za Tristana i Sašu, zavesu za njihovu kadicu i kako izgledaju proizvodi kojima će Elsa i Kris brinuti o njihovoj koži.

Porodica poznatog glumačkog para nedavno je postala bogatija za još dva člana – blizance Tristana i Sašu, a mlada mama otkrila je u svom blogu kako su tekle pripreme za dolazak drugog i trećeg deteta.