Pevačica Sijara uveliko priprema svoj dom za dolazak svoje bebe na svet. Sijara i njen verenik Fjučr sledećeg meseca će se ostvariti u ulozi roditelja,a njihov dom je već opremljen nameštajem i igračkama koje će ukrasiti dečju sobu.

Tema za koju se slavni par odlučio je safari, te su se u njihov dom već uselile plišane životinje, među kojima se izdvaja isoka dva i po metra, a tu su i razni ukrasi i umetnička dela inspirisana predivnom prirodom Afrike.

Kako navodi izvor blizak paru, za opremanje ove dečje sobe potrošeno je oko dvadeset hiljada dolara, sama žirafa koštala je gotovo dve hiljade. Ipak, imućni budući roditelji nisu žalili nijednog centa za osmehe I prijatno okruženje svog prvog deteta, a ovo nije prvi put da Sijara kupuje za svoju bebu. Prošlog meseca je, naime, sa svojom prijateljicom Kim Kardašijan posetila butik “Bel Bambini”, a Kim joj je kao iskusnija mama pomogla pri kupovini.

“Kim tu često kupuje, pa je pokazala Sijari gde šta može da pronađe i pomogla joj u kupovini. Razgledale su krevece različitog dizajna i opremu za hranjenje. Obe su bile vesele, nasmejane i delile svoju radost sa svima. To je bio važan trenutak za njih”, otkrio je neimenovani izvor blizak Sijari.