Danijela priznaje da je Matija postao centar njenog sveta i ističe da je veoma srećna što on liči na svog oca.

„Bebac je fenomenalan, hiperaktivan je i isti Ognjen, što ja obožavam jer sad imam dvojicu idealnih muškaraca. Baš se radujem kad uočim kod Matije Ognjenove lepe osobine kojima me je, na kraju krajeva, i osvojio. Pametnica je i vrlo je napredan, pa često kažu da izgleda znatno starije”, pohvalila se dugokosa lepotica novinarima “Blica”.

Iako se Ognjen nekoliko puta našalio na račun toga što zbog Matije ne može da spava čitave noći, Danijela otkriva da se on voditelj sjajno snašao u ulozi oca, kao i da im Matijine bake često pomažu.

“Imamo i dadilju. Ali, Ognjen i ja najviše volimo da mu mi budemo posvećeni što je više moguće”, rekla je Danijela i dodala da, iako uživa u čarima materinstva, planira da nastavi svoju uspešnu karijeru.

“Imam velike planove. Da ne pričam unapred, da se ne izjalovi “, kaže manekenka i dodaje da više neće raditi revije, već editorijale i velike kampanje.

Ona je vrlo brzo nakon porođaja uspela da povrati svoju idalnu liniju, a otkrila je da je tajna njene vitke linije u tome što se hrani zdravo i vežba tri puta nedeljno. Uskoro će, kako kaže, s dr Filgudom i dr Ljubićem objaviti strip-knjigu sa receptom za lep i zdrav život.