Na početku reklame, imamo priliku da vidimo jednu bezbrižnu nasmejanu devojčicu koja slavi rođendan okružena porodicom i prijateljima. Ona je srećna, nasmejana i slična milionima dece širom sveta.

Ipak, dok se igra, iz televizora pored nje čuju se loše vesti, nadleću je avioni, osećaju se potresi, nestaje struja. U narednih devedesetak sekundi, svet ovog deteta se u potpunosti ruši – noći provodi u mračnom skloništu, beži od eksplozija, plaši se, vrišti, razboli, gubi sve i, na kraju, sama s majkom u nekoj udaljenoj bolnici gasi jednu sveću na metalnom tanjiru...

Video je snimljen kako bi bila skrenula pažnja na rat u Siriji i sudbinu pet miliona mališana koji u njoj žive i svakodnevno se suočavaju s mnogo strašnijim prizorima nego devojčica iz reklame. Organizacija "Save the Children" ima za cilj da prikupi petnaest hiljada dolara za decu iz Sirije i time im pomogne i olakša strašan period njihovih života. Oni na sve ljude dobre volje ovom reklamom apeluju jednostavnom porukom koja sve podseća da tamo negde daleko žive deca koja su uplašena, usamljena, gladna i bolesna, a glasi: "To što se ne dešava ovde ne znači da se ne dešava".