Lepa tamnoputa glumica i njen suprug Ol Parker ponovo su postali roditelji. Tendi je odlučila da lično obavesti medije i sve svoje obožavaoce da se ponovo ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi tako što je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter napisala:

"Naš dečak je konačno ovde! Buker Džombe Parker. Radosno se rodio juče kod kuće."

Tendi je potvrdila medijima da je ponovo u drugom stanju u septembru prošle godine. Ona je tokom trudnoće vredno radila na snimanju jedne televizijske serije, ali je priznala da to nije bilo lako kao što je zamišljala da će biti.

"Imala sam dve mogućnosti: da se povučem iz serije i da se ona time uništi ili da joj se posvetim", rekla je tada glumica. "Viđala sam glumice koje su radile za vreme trudnoće – recimo, Džodi Foster u filmu ’Soba panike’. Agent mi je rekao da su Kler Dejns i Ana Pakin, takođe, radile dok su bile u drugom stanju. Mislila sam – sve će biti u redu. I zar nije?"

Tendi je već mama trinaestogodišnjoj Ripli i devetogodišnjoj Niko, tako da je mali Buker Džombe dobio veliku i srdačnu dobrodošlicu u svoju srećnu porodicu.

Our baby boy is finally here! Booker Jombe Parker. Born joyously at home yesterday

— Thandie Newton (@thandienewton) March 4, 2014