Američka pevačica i mama blizanaca Marokana i Monro vredno radi svoj posao i uživa u njemu, a čini se da i njena deca vole muziku i, naročito, mamine pesme.

Pre svega je to slučaj s Monro, koja rado pevuši mamine hitove, što Maraja često snimi jer prosto, kao i sve druge majke, ne može da odoli. Marajini mališani imali su priliku da više puta čuju i pesme koje će se pojaviti na njenom novom albumu, a Monro je već izdvojila svog favorita – pesmu koju je njena mama napisala s Brajanom Majklom Koksom i Žermejnom Duprijem.

„Postoji jedan deo pesme koji deca naročito vole“, rekla je Maraja. „U svom telefonu imam više snimaka Monro kako recituje ili pevuši stihove.“

Zbog svega toga, Maraja je odlučila da delove delove koje Monro rado peva „ubaci“ na svoj novi album i pohvali se pred čitavim svetom talentom svoje ćerke. Ona, inače, ističe da su njena deca prilično talentovana.

„Istovremeno su progovorili i propevali. Teško je to objasniti, zvuči kao laž. Oboje su veopma muzikalni“, pohvalila se ponosna mama.