Mala umetnička porodica postala je bogatija za jednog člana, kada je Emili donela na svet svoje prvo dete – devojčicu po imenu Hejzel. Srećni tata bio je taj koji je preneo svetu vest o Emilinom uspešnom porođaju, i to putem društvene mreže Tviter.

"Želeli smo da lično saopštimo ovu vest. Emili i ja smo neverovatno radosni što smo konačno dobili priliku da poželimo dobrodošlicu svojoj ćerki Hejzel. Srećan rođendan", napisao je Džon.

Srećni roditelji stupili su, romantičnom ceremonijom, u brak u julu 2010. godine na italijanskom jezeru Komo i retko govore o svom privatnom životu, zbog čega još uvek nema više detalja o toku porođaja i bebi slavnog para. Ipak, u decembru je Emili organizovala zabavu za svoje prijateljice, u čast skorog rođenja svog prvog deteta, nakon čega je neimenovani izvor magazina "Us Weekly" otkrio:

"Emili je zaista spremna da postane majka! Bilo je teško jer ona i Džon stalno putuju i retko uspevaju da zajedno provedu vreme."

Takođe, strani mediji navode da Hejzel gotovo sigurno neće biti jedinica. Kako je i sama Emili, pre nekoliko godina, izjavila u intervjuu magazinu "Menheten", ona i njen suprug žele što je više dece moguće.

"Oboje želimo decu", rekla je lepa glumica 2012. "Još uvek ne znamo kada će se to dogoditi, ali oboje dolazimo iz velikih porodica – to je nešto želimo i za svoju."