Američka pevačica Keli Klarkson je, udajom za Brendona Blekstoka, postala maćeha njegovim mališanima iz prethodnog braka – Savani i Setu, a pobednica prve sezone “Američkog idola” često je isticala koliko uživa u ovoj ulozi. Brendonova deca žive s ovim bračnim parom i Keli se već duže vreme ponaša kao prava mama i uživa u porodičnom životu, a svoje fanove je u novembru prošle godine obradovala vešću da je u drugom stanju.

Samo dva meseca kasnije, Keli je otkrila da će njihova porodica biti bogatija za još jednu devojčicu i podelila to sa svojim obožavaocima putem Tvitera:

"Upravo smo saznali da ćemo imati devojčicu! Znala sam! Samo devojčica može izazvati ovoliko drame, sa svim ovim mučninama, ha!"

Keli, očito, ima velike probleme s osećajem mučnine, pa neretko govori o njemu. Nedavno je, gostujući u jednoj američkoj televizijskoj emisiji, izjavila:

"Ne znam zašto to zovu jutarnjom mučninom kada traje čitavog dana i tokom cele noći. Ipak, jako sam uzbuđena zbog ove trudnoće i radujem se drugom trimestru. Kažu da je tada još bolje!"

Inače, pop pevačica često koristi društvene mreže da iskaže svoja osećanja povodom trudnoće, podeli sve simptome i, ponekad, posavetuje buduće majke kako da prebrode trudniče dane. Tako je, pre nekoliko dana, poručila svim damama koje je prate na Tviteru da, ukoliko su trenutno trudne i osećaju mučninu, potraže pomoć u pečenom krompiru.