Američki glumac priznaje da je bio veoma zabrinut nakon rođenja svog prvog deteta – devojčice Koko, koju je dobio u braku s koleginicom Kortni Koks, ali da je sada, kada očekuje drugo dete, nešto opušteniji.

"Životinje imaju mladunčad i znaju kako da se o njima brinu. Ljudi, čini mi se, previše brinu. Kada beba konačno stigne – sve je instinktivno", rekao je Dejvid za sajt People.com.

"Znam da sam sve to već jednom prošao, pa ne postoji strah koji sam osećao prvog puta. Jednostavno, znam šta me čeka", priznao je glumac.

Dejvid će naredni period provesti u Portoriku, gde će snimati svoj novi film "Čistači", zbog čega neće do kraja trudnoće sve vreme biti uz svoju devojku Kristinu Meklerti, ali ne smatra da će to imati preveliki uticaj na njegov život.

"Postaraću se da se vratim sa snimanja na vreme da budem prisutan kada se moj sin rodi", rekao je.

Takođe, Dejvid se nada da će u predstojećem periodu provesti dovoljno vremena i sa svojom ćerkom Koko, jer će mu ona praviti društvo za vreme snimanja filma.

"To je uvek divno iskustvo jer omogućava Koko da vidi kako izgleda stvaranje filma. Odlično ćemo se provesti!", završio je.

Nakon što se Dejvid rastao od Kortni Koks, majke svoje ćerke, bivši par se dogovorio da zajedno brine o Koko i u odličnim su odnosima.