Bivši fudbaler Mančester Junajteda i Real Madrida i tata trojice dečaka okušao se kao modni dizajner i osmislio liniju donjeg veša za muškarce, a ova uspešna kolekcija je prešla u sasvim drugu granu modne industrije – liniju donjeg veša namenjenu najmlađim muškarcima.

Dečaci koji dobiju priliku da nose veš i pidžamice koje je dizajnirao Bekam uživaće u najvažnijoj stavci kada je u pitanju dečja odeća - udobnosti. Ovi modeli biće podjednako prijatni i komforni kao oni iz kolekcije namenjene odraslima, ali će se estetski razlikovati, iako u manjoj meri: dominantne boje su siva i tamnoplava, donje rublje je inspirisano klasičnom muškom odećom i ukrašeno detaljima poput pruga i kragnica.

Modna kuća “H&M“ već je objavila nekoliko fotografija kojima navajljuje Dejvidove komade, a ove modele i nasmejane male manekene koji reklamiraju kolekciju  možete pogledati u galeriji slika.

Švedska kompanija „H&M“ predstavila je svoju novu kolekciju namenjenu dečacima koju je kreirao najpopularniji penzioner na svetu – Dejvid Bekam.