Princ Vilijam i Kejt Midlton, britanski vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, rešili su da prvi Božić malog princa Džordža proslave u krugu porodice te su za mesto okupljanja izabrali imanje Sendrigem koji je u posedu kraljice Elizabete.

Kako neki mediji prenose, od rođenja princa Džordža atmosfera u kraljevskim krugovima je življa i veselija. Takođe naglašavaju da je Kejt, od kako je rodila prestolonaslednika, dobila i pravo glasa, tako da se uključila u ovogodišnju organizaciju proslave Božića u koje je unela i neke običaje svoje porodice.

Kada je reč o zvanicama Vilijam i Kejt bi voleli da se okupe svi članovi, uključujući i vojvotkinjine roditelje Majkla i Kerol.

"Kejt i Vil žele da na proslavi prvog Džordžovog Božića budu prisutne babe i dede sa obe strane. Veoma su uzbuđeni. Ne samo da je ovo prvi Božić njih kao roditelja, već i prilika da na okupu bude cela porodica. Prošle godine su Božić proveli kod Kejt u Bakleburiju, dok je Hari bio u Avganistanu", rekao je ozvor za britanski časopis "Luk".

Malom Džordžu će Božić možda predstaviti treće javno pojavljivanje, u slučaju da ga roditelji povedu i do lokalne crkve povodom božićne mise.