Četrdesetčetvorogodišnja pevačica, Gven Stefani, uslikana je pre dva dana u porodičnoj šetnji na ulicama Los Anđelesa. Ono što su svi mogli da zapaze je da pevačica izgleda bolje nego ikad.


Obučena u crni blejzer i široke pantalone, ukombinovane sa kožnim čizmama, Gven je pokazala da je i u trudnoći moguće ispratiti poslednje modne trendove.


Osim što je lepa pevačica privlačila pažnju, zapažen je bio i njen suprug Gavin Rosdejl, koji je ovom prilikom malo podsećao na hipstera u plavoj zgužvanoj košulji i prsluku.


Moderna porodica se nakon šetnje uputila u poslastičarnicu, ali ne da bi Gven ispunila svoje trudničke želje. Ovog puta pevačica je ostala bez porcije sladoleda, dok su u njemu uživali dečaci Kingston i Zuma.


Izgleda da popularna pevačica osim što vodi računa o svojoj garderobi, pažljivo i broji kilograme kako ne bi imala problema sa istim nakon porođaja. Bravo Gven!

Popularnu pevačicu i dizajnerku ni trudnoća ne sprečava da izgleda moderno i sofisticirano, pa čak i kad je obična šetnja u pitanju...