Šestomesečna Nort postaje ozbiljna konkurencija mami sa samo šest meseci starosti....

Naime, Kim Kardašijan je na svoj Instagram profil postavila fotografije na kojima su božićni pokloni namenjeni maloj Nort.

Činjenica da bebica dobija poklone nije neobična, međutim oni u kojima devojčica uživa svakako nisu uobičajeni.

Stela Mekartni, Đuzepe Zanoti, Šarlot Olimpija i Erme Pariz (Hermes Paris) svi oni poslali su skupe, u nekom slulačaju po meri urađene komade garderobe, kao poklone za Nort.

"Đuzepe, hvala za prekrasne cipele koje si napravio za Nort! Volimo te!", napisala je Kim ispod fotografije dva para cipelica koje je ovaj kreator dizajnirao specijalno za nju.

Kim je i uz preostale tri fotografije napisala slične zahvalnice prijateljici Steli Mekartni, kao i Šarlot Olimpiji i Ermeu.

Ovo nisu prvi skupi pokloni koje je mala Nort dobila od rođenja 15. juna.

Bijonse i Džej Zi, kao najbolji prijatelji Kanjea Vest, naravno da su se odlučili za najbolje poklone namenjene njegovoj ćerkici.

Tako su pri prvoj poseti doneli poklone među kojima su se našli i komadi garderobe modne kuće Dior, kao i Svarovski stolicu za hranjenje.

Izvesno je da će ćerkica Kim i Kanjea već pri prvim koracima poneti ime najmanje trendseterke, a u galeriji slika možete da pogledate poklončiće koje je ponosna mama fotografisala za Nortin prvi Božić...

Garderober male Nort Vest postaje ozbiljna konkurencija maminom, s obzirom na broj brendiranih stvari koje ćerkica Kim Kardašijan svakodnevno dobija...