U ponedeljak, 23. decembra 2013. godine u UŠĆE SC na centralnoj bini organizovan je plesni nastup i zvanično upućen apel posetiocima da se uključe u humanitarnu akciju "Podelimo sreću" koju su organizovali  magazin Sensa, Fondacija Ana i Vlade Divac i Ušće SC.


Događaju su prisustvovali glumac Siniša Ubović i pisac Ivana Kuzmanović koji su ubacili ukrase u kutiju i pozvali ostale da se priključe i budu deo ovog humanitarnog i lepog projekta. Cilj akcije je prikupljanje poklona i novogodišnjih ukrasa za mališane iz Prihvatilišta za decu Beograd, koje se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja, kao i za udruženje roditelja dece i mladih sa smetnjama u razvoju "Evo ruka" iz Zemun polja.

Svi građani se pozivaju da doniraju novogodišnje ukrase kojima će se okititi ustanove kao i igračke, knjige i poklončiće za dečije paketiće (za decu od sedam do 18 godina). Ukrasi i predmeti se  ostavljaju u kutiji koja se nalazi pored centralne bine, na drugom spratu Ušće SC, u "Sensa gradu sreće".

Akcija prikupljanja ukrasa i poklona je počela u petak 20. decembra i trajaće do nedelje 29. decembra. U ponedeljak 30. decembra Deda Mraz će obići obe ustanove i usrećiti više od 60 mališana.

Glumac Siniša Ubović i pisac Ivana Kuzmanović posetili su "Sensa grad sreće" gde su dali svoj doprinos akciji "Podelimo sreću" i uputili zvaničan apel posetiocima Ušće šoping centra da svojim učešćem pomognu mališanima iz Prihvatilišta.