Američka glumica Ketrin Hajgl i njen suprug i pevač Džoš Keli 2009. godine su usvajanjem postali roditelji ljupke devojčice iz Južne Koreje koja je dobila ime Nensi Lej, po svojoj novoj baki i mami popularne glumice. Srećni mama i tata su tri godine kasnije usvojili još jednu devojčicu – Adelajd Meri Houp, a ova porodica ne krije svoju sreću.

Džoš je, pre nego što je postao i otac malene Adelajd, snimio pesmu posvećenu Nensi Lej, kojom joj poručuje koliko je voli i kaže da ona nije ni sanjala, kada je bila negde daleko, na drugom kraju planete, da je baš njegova devojčica.

Ovaj popularni par uživa u porodičnom životu i ne krije radosti koje im je pružilo roditeljstvo, pa ih američki fotoreporteri često viđaju nasmejane u šetnji sa svojim mališanima. Tako na fotografijama nedavno nastalim na losanđeleskom aerodromu možemo videti Ketrin i Nensi Lej kako se, uprkos dugom i napornom putu koji je prethodio njihovom nastanku,drže za ruke vedre i nasmejane.

Pored ljubavi, nege i pažnje, ćerkica glumice i pevača od tate je dobila pesmu kojom je pokušao da joj objasni koliko mu znači što je deo njegovog života, a od mame bezbroj nežnih osmeha...