Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” ima izuzetno visok stepen uspešnosti oplodnje (čak 42%) i predstavlja jednu od bolnica koje su činile Konzorcijum koji je sa RFZO potpisao Ugovor o postupku vantelesne oplodnje o trošku države.

“Spremni smo da odmah prihvatimo sve parove koji se u RFZO izjasne da žele da uz pomoć našeg stručnog tima dođu do potomstva, jer znamo da su već suviše čekali da se ovaj tender konačno realizuje” – kaže prof.dr Slobodan R. Radulović, stručnjak u oblasti humane reprodukcije.

Procedura predviđa da se parovi koji su ispunili uslove za postupak vantelesne oplodnje o trošku države, kod RFZO izjasne u kojoj od bolnica koje čine Konzorcijum koji je potpisao Ugovor, žele da obave postupak.
Specijalna ginekološka bolnica “Beograd” se za ovaj postupak spremala već šest meseci, tako da će parovi biti prihvaćeni odmah, bez čekanja.

“Bolnica “Beograd” će i ovim parovima obezbediti besplatne tretmane akupunkture i savetovanja o ishrani, kao svoj doprinos uspešnosti tretmana” – kaže prof. dr Radulović.