U organizaciji Taramount filma, u nedelju će se u glavnom holu TC "Delta City" u 16 časova održati takmičenje za decu uzrasta od tri do 12 godina, pod nazivom "Moj brat i ja".


Voditelj programa biće glumac Milan Antonić, koji je ujedno i režiser sinhronizacije pomenutog animiranog filma, a  tročlani žiri, koji će sačinjavati glumci koji su podarili svoje glasove likovima iz ovog crtaća, izabraće najbolje tri izvedbe. Za male pobednike obezbeđeni su brojni pokloni, poput karata za projekciju filma "NIKO 2", Dexy Co igračaka i McDonalds poklon vaučera.


Kako prijaviti dete za učešće u takmičenju?
Zainteresovani dečaci i devojčice uzrasta od tri do 12 godina koji imaju brata i žele da pokažu zajednički talenat u pevanju pesme, recitaciji ili imitaciji (u trajanju do 3 minuta), mogu da osiguraju učešće na takmičenju  prijavom na mejl adresu: mojbratija@taramountfilm.com, i to najkasnije do petka, 29. novembra u 12 časova.


U prijavi je potrebno navesti imena takmičara, njihove godine rođenja, kontakt telefon odgovorne osobe, kao i koju tačku žele da izvedu (u ponudi su sledeće pesmice: Deda Mraze, Kad si srećan, Zvončići, Razbole se lisica, Ivin voz, Išli smo u afriku, Vuče, vuče, bubo lenja i Zakleo se bumbar).


Više informacija o takmičenju možete pronaći na fejsbuk strani Taramountfilm Srbija.