Kompanija za proizvodnju igračaka „Goldibloks“ ima poseban pristup svom radu, pa tako umesto očekivanih lutkica namenjenih devojčicama zapravo stvaraju fantastične komplete namenjene za "majstorisanje" koji vas prosto navedu da se i sami uključite u projekte u kojima dečica uživaju...

"Devojčice zaslužuju veći izbor od lutkica i princeza", glavni je moto kompanije za proizvodnju igračaka "Goldieblox".

Inženjer Debi Sterling izričito je tvrdila da devojčice ne treba da budu diskriminisane i u ponudi igračaka mogu samo da pronađu lutkice i roze stvarčice, pa je tako došla na genijalnu ideju da napravi takve igračke koje će omogućiti devojčicama da grade, da razvijaju verbalne veštine i da se zabave na dosta kreativniji način.

Tako je i nastala "Goldibloks", interaktivna serija knjiga uz pribor za konstruisanje u kom glavnu ulogu ima Goldi, devojčica pronalazač, koja mnogo voli da gradi.

Čitav koncept je napravio ravnotežu koristeći, uslovno rečeno, poslove za muškarce, kroz žensku perspektivu i to je upravo ono što privlači devojčice.

Ove godine, tim koji stoji iza projekta dugo je razmišljao šta može da napravi kako bi pokazao neverovatnu inventivnu moć koju devojčice poseduju, i tako su stvorili mašinu koja prosečnu kuću može da pretvori u veliku čarobnu napravu.

Uživajte u reklami koju su priredili kako bi prikazali svoj novi izum...