Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igračke za devojčice pronalazače (VIDEO)

Devojčicama je dojadilo da budu princeze u ružičastom! One pokreću revoluciju i glasno objavljuju da mogu da budu uspešne inženjerke i pronalazačice. Pogledajte zanimljivu reklamu za novu generaciju igračaka za devojčice.

  Izvor: Foto: Youtube

Kompanija za proizvodnju igračaka „Goldibloks“ ima poseban pristup svom radu, pa tako umesto očekivanih lutkica namenjenih devojčicama zapravo stvaraju fantastične komplete namenjene za "majstorisanje" koji vas prosto navedu da se i sami uključite u projekte u kojima dečica uživaju...

"Devojčice zaslužuju veći izbor od lutkica i princeza", glavni je moto kompanije za proizvodnju igračaka "Goldieblox".

Inženjer Debi Sterling izričito je tvrdila da devojčice ne treba da budu diskriminisane i u ponudi igračaka mogu samo da pronađu lutkice i roze stvarčice, pa je tako došla na genijalnu ideju da napravi takve igračke koje će omogućiti devojčicama da grade, da razvijaju verbalne veštine i da se zabave na dosta kreativniji način.

Tako je i nastala "Goldibloks", interaktivna serija knjiga uz pribor za konstruisanje u kom glavnu ulogu ima Goldi, devojčica pronalazač, koja mnogo voli da gradi.

Čitav koncept je napravio ravnotežu koristeći, uslovno rečeno, poslove za muškarce, kroz žensku perspektivu i to je upravo ono što privlači devojčice.

Ove godine, tim koji stoji iza projekta dugo je razmišljao šta može da napravi kako bi pokazao neverovatnu inventivnu moć koju devojčice poseduju, i tako su stvorili mašinu koja prosečnu kuću može da pretvori u veliku čarobnu napravu.

Uživajte u reklami koju su priredili kako bi prikazali svoj novi izum...

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica