Magazin Story proslavio je 2. oktobra svoj osmi rođendan najglamuroznijom žurkom u Srbiji.


Među najveselijim gostima bili su Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović, Seka Aleksić, Vanja Udovičić, Elena i Jugoslav Karić, Melina i Haris Džinović, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem, Vesna Zmijanac, Savo i Vesna Milošević i mnogi drugi.

Ekskluzivne fotografije i informacije sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin STORY poklanja uz svoj novi broj od 11. oktobra 2013.



Žurka koja već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih na jednom mestu ovoga puta održana je u ekskluzivnom restoranu Kalemegdanska terasa, čiji je enterijer specijalno za ovu priliku prilagođen ovogodišnjoj temi proslave u znaku vatre. Zvanice su uživale u bogatom programu koji je obuhvatao nastup vatrenih akrobata, atraktivni ples igračica, raskošni vatromet i tortu tačno u ponoć.

Povedene dobrom atmosferom, dive domaće muzičke scene Dragana Mirković, Vesna Zmijanac, Marija Šerifović, Tanja Savić i Nataša Bekvalac, obradovale su prisutne svojim spontanim muzičkim nastupima.

Prenosimo vam delić atmosfere: