Kanje Vest i Kim Kardašijan su odlučili da na put u Pariz ne povedu četvrormesečnu ćerkicu. Međutim, Kim nije bila oduševljena jer je morala da zbog tog putovanja prekine sa dojenjem male Nort Vest.

Ovu odluku su roditelji doneli zbog Kanjeovog negativnog stava prema paparacima.

"Kim je zaista želela da povede Nori u Pariz, ali je Kanje insistirao da to nije dobra ideja zbog njegovog odnosa sa fotoreporterima. Smatrao je da je previše opasno", izjavio je neimenovani izvor za sajt RadarOnline.com.

Navodno, Kim je želela da ponese pumpu za izmlazanje u Pariz, a da mleko u Los Anđeles nosi njen asistent ili na neki drugi način da dopremi hranu svojoj bebi. Kanje nije bio oduševljen tom idejom i smatrao je da je to besmisleno.

Prema izvoru, Kanje je tokom boravka u Evropi ugovorio više sastanaka sa poznatim modnim kućama kao što su Šanel, Selin i Živanši, kako bi se dogovorio o dizajniranju garderobe za Kim. Reper smatra da je sada idealna prilika da rijaliti zvezda ponovo poradi na svom imidžu.

Rijaliti zvezda je bila veoma uznemirena zbog toga što je zbog puta u Pariz morala da prekine dojenje ćerkice Nort Vest.