Fotografije Kejt Midlton, princa Vilijama i njihovog novorođenog sina Džordža ispred Kraljevske bolnice Berkšir obišle su planetu već u nekoliko minuta.

Svet je ostao oduševljen prizorom srećne porodice, ali i širokim osmehom i izgledom vojvotkinje od Kembridža. Naravno, uz "kraljevski tretman" kakav je imala – uslove kakvi se samo mogu poželeti, frizerku koja je bila u pripravnosti poslednjih čak mesec dana pred porođaj – ništa manje se od Vilijamove supruge nije moglo ni očekivati.

Međutim, Kejt je tog dana bila najveselija zbog prirodnog porođaja koji je protekao u najboljem redu i zato što je u rukama držala svog zdravog dečaka.

Kejt Midlton otkrila je nedavno svojim prijateljima da je presrećna što je rodila sina Džordža prirodnim putem, bez ikakvih poteškoća.

"Pri razgovoru sa svojim najboljim drugaricama, princeza Kejt je svoj porođaj opisala kao savršen", izjavio je neimenovani izvor blizak supruzi princa Vilijama za časopis "Veniti Fer".

"Rekla je da je sve proteklo bez ijedne jedine komplikacije. Oduvek je želela prirodan porođaj i bila je van sebe od sreće kada joj se ta želja ostvarila", dodao je izvor magazina.

"Veniti Fer" navodi i da je vojvotkinja od Kembridža bila veoma emotivna kada je stupila pred novinare, ali joj je njen pribrani suprug Vilijam pomogao da se oseća bolje i pozira s malim Džordžom u naručju.