One se svako jutro bude na istoj startnoj linijiji, ali se trka i njene prepreke menjaju brže nego što one promene svoje cipele, frizuru i boju laka za nokte. Ako je današnji dan poput brzog klizanja na ledu kroz kupovinu, izveštaje i sudove, sutra to može biti skok u vis, kada će morati da ukrase najlepšu tortu za najstroži žiri u osnovnoj školi. Ili može biti slalom trka od kafe sa drugaricama do sastanka sa šefom i uzimanja deteta iz vrtića. Ili pucanje/pikado, čija je centralna meta savršena odevna kombinacija, savršena večera, savršena porodica. Bez brige. One će završiti na podijumu još jednom. Zašto? Zato što su žene pored nas žene sa super moćima.

I vi sigurno znate majku koja poseduje super moć zvanu strpljenje da plete najlepše pletenice u kosi svoje ćerke, čak i posle deset sati rada. Ili prijateljicu koja poseduje super moć velikodušnost i koja pomoću nje raspoređuje svoje vreme na volontiranje i posećivanje bake i deke koji žive u planini. Ili supruga koja pomoću svoje super moći, humora, pravi najbolje šale, posle cele nedelje kuvanja i čišćenja. Da ne pominjemo da je nova mama, sa super moćima uočavanja svih najsitnijih detalja, sve vreme aktivna, bez obzira na to koliko je malo sati sna imala.

Sada imajte na umu ženu na koju ste pomislili čitajući sve gore navedeno i prisetite se kada ste joj poslednji put rekli: Ja ti se divim.

Prošlo je mnogo vremena, zar ne? Ali to su samo reči, ona to već zna, zar ne? Možda, ali šta vas sprečava da joj to kažete svaki dan? Ona nikada ne prestaje svoju dnevnu trku. Ona nikada ne izbegava prepreku. Ona nikad ne pravi pauzu od toga da bude super ženapored vas.

Ariel i Indesit su veoma dobro upoznati sa svim njihovim kvalitetima, sa činjenicom da su one posebne, da su perfekcionisti, inteligentne i voljene žene. Žene koje zaslužuju da budu cenjene, pohvaljene i da im se pomogne u svakom trenutku svakoga dana. Baš kao što Indesit preporučuje Ariel, Ariel vam preporučuje da joj kažete da vam znači. Dakle, ne čekajte više, idite na zvaničnu Ariel Srbija Facebook stranicu, pristupite Ariel Super Ženaaplikaciji i nominujte super ženupored vas.