Aplikacija prvog roditeljskog sajta u Srbiji i regionu, Yumama, pružiće vam niz korisnih, edukativnih i zabavnih informacija o trudnoći i roditeljstvu.


Zasnovan na savetima lekara, pedagoga, advokata, ali i najnovijim stručnim istraživanjima i aktuelnim dešavanjima ovaj sadržaj pruža podršku mladim porodicama koje odgajaju i vaspitavaju decu.

Neke od tema koje ćete moći da pratite su: trudnoća (psihofizička priprema za porođaj, razvoj bebe po nedeljama, zdravlje trudnice), beba (dojenje, nega novorođenčeta, dopunska ishrana, najlepša imena za bebu), deca (zdravlje i vaspitanje dece, polazak u školu), porodica (zdrava ishrana, recepti, prirodna medicina, uređenje doma, zaposlena mama), problemi sa začećem (sterilitet, vantelesna oplodnja) iskustva sadašnjih i budućih roditelja. Takođe, aplikacija sajta Yumama vam pruža mogućnost da pogledate naše edukativne video priloge, brojne foto galerije i podelite sadržaje sa drugim čitaocima.

Za sve korisnike android operativnog sistema aplikacija je dostupna na GooglePlay, koju ćete najlakše naći pretragom termina yumama.com u okviru GooglePlay-a. Direktna adresa aplikacije je https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.klika.adriamedia.yumama

Verzija za iOS, namenjena iPhone uređajima je takođe dostupna i možete je preuzeti na adresi: https://itunes.apple.com/au/app/yumama-vodic-za-roditelje!/id694968598?mt=8