Koosnivač kultnog benda Pink Flojd, Rodžer Voters, koji će u Kombank Areni održati koncert 1. septembra 2013.godine, zatražio je od organizatora da mu se na sceni pridruže deca iz Srbije. Talenat za pevanje ili ples nisu neophodni, štaviše, prednost imaju deca iz siromašnih porodica, socijalno ugroženih sredina kao i mališani bez roditeljskog staranja.

Tako će na sceni sa Rodžerom Votersom nastupiti deca iz "Prihvatilišta", uzrasta od 10 do 15 godina. "Prihvatilište" za decu zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca sa ulice.

Vaspitači iz "Prihvatilišta", kao i najmlađi, sa oduševljenjem su prihvatili poziv i već uvežbavaju tekst i koreografiju. Voters će posvetiti deci što je više moguće vremena. Naime, on će pre koncerta vežbati sa njima na tonskoj probi, a kasnije družiti iza scene.

Rodžer Voters je ranije, takođe, izrazio želju da upozna ratne vojne invalide.

Ovaj vrhunski umetnik će gostovati u Beogradu u okviru turneje "The Wall" čija vrhunska produkcija prevazilazi sve do sada viđeno. To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme. U svakom slučaju, neprevaziđeno vizuelno i muzičko iskustvo.

Pogledajte kako izgleda vežbati sa Rodžerom votersom.

Muzičar Rodžer Voters poslao je molbu da mu se na koncertu u Areni pridruže deca iz Srbije i sa njim izvedu kultnu pesmu "Another Brick in the Wall (Part II)".