Iz prethodnog braka i veze Kejti Prajs već ima troje dece – Harvi (11), Junior (8) i Princes Tiami (5). Sada očekuje četvrtu bebu, ali, kako kaže, ovaj put sa medijima neće deliti fotografije, niti bilo kakve podatke o trudnoći, kao što je i termin porođaja.


"Mediji imaju katastrofalan uticaj na moju decu", otkrila je u ekskluzivnom intervjuu za britanski magazin “San” od 30. juna 2013. godine poznata britanska manekenka koju mnogi bolje pamte pod imenom "Džordan".


"Konstantna medijska pažnja najviše utiče  na mlađeg sina Juniora, koji je – sa 8 godina – već počeo da se ponaša kao diva. Izjavio je da želi da učestvuje na takmičenju "Britanija ima talenat",  hteo bi i skupoceni lambordžini. Mislim da je tome najviše doprineo njegov otac Piter Andre, pevač i TV lice", objasnila je Kejti.


"Više me ne zanima slava", tvrdi manekenka u ovom intervju. 


Kejti je jedno vreme bila samohrana majka, a  2012. godine je po drugi put izabrana za "naj" mamu godine od strane britanske publike. Tada je izjavila da je majčinstvo najlepši posao na svetu, ali isto tako i najteži, jer treba uskladiti karijeru i porodicu. Pored nje, u trci za osvajanje te titule su bile i Amanda Holden, Kloe Sims i Viktorija Bekam…


Nekadašnja "Džordan" prošla je i sama trnovit put od opsesije slavom do današnjeg, osvešćenog odnosa poslovne žene. Daleke 1996. godine ona se prvi put fotografisala u toplesu za novine, a zatim uvećala grudi do neverovatnih dimenzija da bi se, na kraju, podvrgla seriji redukcije implantata. Prvo dete je dobila sa igračem Mančester Junajtida Dvajtom Jorkom, ali je mali Harvi rođen slep a kasnije je ustanovljeno i da boluje od autizma. Međutum, to nije sprečilo poznatu manekenku da ga redovno uvodi u rijaliti programe u kojima je učestvovala. A onda je 2004. godine "nestala" pod imenom "Džordan" i pojavila se pod novim imenom Kejti Prajs.

Sada se bavi svojom kolekcijom cipela i tašni, priprema dve nove knjige i volela bi da nastavi sa predavanjima. Ona iza sebe već ima dva važna predavačka nastupa – na Oksfordu i Kembridžu.