Poznato TV lice Kortni Kardašijan rodila je svoje treće dete, a nakon sina Mejsona i devojčice Penelope, lepa mama dobila je drugog dečaka i to baš na Mejsonov rođendan. Još uvek se ne zna kako će se maleni dečak zvati, ali Kortni i njen izabranik Skot Disik presrećni su zbog proširenja porodice. 

Pogledajte i Kortni Kardašijan pozirala naga u devetom mesecu trudnoće! (FOTO)

Rijaliti zvezda, koja nije mogla da izabere bolji poklon za rođendan svog petogodišnjeg sina, u prošlonedeljnoj epizodi svog serijala "U korak sa Kardašijanovima" otkrila je da nosi dečaka. Iako je termin porođaja bio predviđan uoči Božića, Kortni se porodila nešto ranije, a sve je proteklo u najboljem redu.

Pogledajte i Sjajan trudnički stil Kortni Kardašijan (FOTO)

Kortni se nakon porođaja oglasila putem društvene mreže Fejsbuk, gde je poželela srećan 5. rođendan svom starijem sinu.

"Srećan rođendan najboljem dečaku na celom svetu. Učiš me svagog dana nečemu, a moj svet se promenio od dana kada sam te ugledala. Pokazao si mi šta je zapravo život i zaista sam ponosna što sam tvoja mama", napisala je presrećna Kortni, koja će od sada imati dupli razlog za proslavu 14. decembra.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.