Društvena igra "U redu je", čiji su autori diplomirani pedagozi Jelena Holcer i Milijana Stojanović,  namenjene je deci starijeg predškolskog i nižeškolskog uzrasta. Nastala je pod okriljem Škole za roditelje, a igru je podržala i Opština Stari grad, sa željom da je pokloni svim prvacima u osnovnim školama sa ove opštine.


Ova igra memorije se razlikuje od ostalih po tome što dve karte u par objedinjuje poruka tolerancije. Izabrane teme zapravo predstavljaju probleme koji su za decu najbolniji, poput razvoda roditelja, hendikepa, siromaštva, bolesti... Cilj igre "U redu je" jeste i razvijanje empatije prema drugima koji se u pomenutim situacijama nalaze kao i olakšavanje lične problematike dece koja u nekoj od navedenih situacija prepoznaju sebe.

Škola za roditelje je nedavno za ovu igračku dobila i priznanje "Dobra igračka", koju već godinama dodeljuje organizacija Prijatelji dece Srbije.

U obrazloženju nagrade, navedeno je:


"Ova igra podstiče toleranciju na različitost u svakodnevnom životnom dečijem okruženju. Svest o pravu na različitost jača samopoštovanje dece. Redak materijal, korišćenje poznate igre memorije sa jasnim i komunikativnim ilustracijama podseća decu na vrednosti razumevanja i podrške drugačijem. Principi sparivanja karata – problem i moguće rešenje koji su dati ilustracijama i tekstom, daju mogućnost da odrasli saigrač i dete nadograde igru, otvore nove probleme, smisle svoje karte, pokušaju da nađu „rešenje ili olakšice“, učeći zajedno da su problemi i različitost kvalitet života i da u tome nisu sami".