Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvalitetni programi za predstojeći zimski raspust

Beogradski školarci će i ove zime imati priliku da na najkvalitetniji način provedu svoje slobodno vreme. Uz pomoć grada Beograda za vreme zimskog raspusta ponovo će biti organizovani brojne besplatne sportsko-rekreativne aktivnosti ...

  Izvor: Foto: Shutterstock


Izvor: Beograd.rs


Sekretarijat za sport i omladinu uputio je danas javni poziv za dostavljanje predloga programa koje će sufinansirati grad za vreme raspusta od 3. do 15. januara 2013. godine za učenike osnovnih i srednjih škola.

"Ovo je nastavak aktivnosti koje preduzimamo svake godine na animiranju osnovaca i srednjoškolaca koji će predstojeći zimski raspust provesti u Beogradu. Programi koje smo pripremili i realizovali tokom proteklog leta bili su veoma dobro posećeni, i za mnoge od njih se tražila "karta više". Očekujemo da od pozvanih organizacija, institucija, sportskih udruženja i saveza, udruženja mladih i drugih organizacija i ovoga puta dobijemo sadržajne i atraktivne predloge, ovoga puta za zimski period. Naravno, kako zimski raspust traje kraće od letnjeg, učinićemo sve da ponudimo što veći broj sadržaja, poput klizališta, bazena, kreativnih radionica i kampova u kojima će mladi Beograda na najkvalitetniji način provoditi svoje slobodno vreme," rekao je Aca Kovačević, gradski sekretar za sport.
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica