Hitmejkerka veruje da njena trinaestomesečna ćerkica Vilou Sejdž već pokazuje znake muzikalnosti nakon što je odsvirala par instrumenata u studiju.

„Ona udara u zvona u pesmi How Come You’re Not Here i svira bas gitaru u pesmi Timebomb. Ona je zapravo veoma talentovana za dete od trinaest meseci“, izjavila je pevačica i nastavila – „Tamo je bila puna korpa nekih gluposti i ona je samo izvukla zvona i počela da udara u njih, a ja sam bila u fazonu ’Snimajte ovo’ a onda je otišla do bas gitare dok smo snimali Timebomb i počela da vuče žice. Bila je odlična. Svakako je bolja od mene, svira klavir, udara po instrumentima, ili će biti agresivna ili će svirati instrumente. Možda i jedno i drugo“

Inače, Pink koja je udata za  motociklistu Kerija Harta, insistira da majčinstvo nije promenilo njen stil pisanja pesama, iako je promenila rutinu kako bi se prilagodila porodičnom životu.

„To što sam mama nije promenilo moj način pisanja, osim činjenicu da da sada radim od ponedeljka do petka od 13h do 22h, a ne kao ranije do 4 ujutru. Ipak lirički više pazim na psovke iako ih još uvek nisam izbacila. Radim na tome“, rekla je Pink.