Izvor: Story.rs


U svom prvom zajedničkom intervjuu nakon rođenja bebe koja se zove Bendžamin Hanter Kale, filmski superstar Džon Travolta i njegova supruga, glumica Keli Preston, ispričali su da je dolazak njihovog sinčića na svet pravo čudo i najveći poklon koji su mogli da dobiju nakon tragedije koja ih je zadesila 2009. godine kada je njihovo najstarije dete Džet preminuo u svojoj šesnaestoj godini usled posledica epileptičnog napada.


- Svi smo tako poletni! Oduševim se svaki put kada mi se nasmeši. Čini mi se da je veoma zadovoljan kada god se nalazi u mom naručju. Bendžamin je dao našem domu novi duh i novi smisao. Dao nam je priliku za novi početak i svojim prisustvom doneo radost svim onim ljudima koji su nam želeli dobro – rekao je za Travolta koji je 23. novembra bio u porođajnoj sali držeći svoju suprugu za ruku, dok je njihova desetogodišnja ćerka Ela Blu uzbuđeno čekala dolazak svog brata u društvu bliske porodične prijateljice, glumice Kirsti Eli.


U ovonedeljnim izdanjima kanadskog magazina Hello! i američkog People bračni par je sa oduševljenjem pričao o radosti koju su osetili kada se mali Bendžamin prvi put nasmejao, ali i o tome koliko Ela kao prava velika sestra pomaže svojoj majci oko mališana, dok je pedesetšestogodišnji tata Džon zadužen za pevanje nežnih uspavanki.

- Tri godine smo pokušavali i konačno smo dobili pravi blagoslov. Roditeljstvo je najpotpunija stvar koju osoba može da iskusi u životu, a ja sam dobila tu čast da je doživim sa troje neverovatne dece. Majčinstvo je nešto što me najviše čini srećnom – podelila je svoje oduševljenje četrdesetosmogodišnja Keli.

Inače, u čast i sećanje na preminulog Džeta, koji je patio od blaže forme autizma i Kavasakijevog sindroma, Keli i Džon osnovali su organizaciju Jett Travolta Foundation koja za cilj ima prikupljanje sredstava sa pomoć ljudima koji se bore sa sličnim medicinskim problemima kao njihov prvenac.
- Baš kao i njegov brat Džet, i Bendžamin veoma liči na svog tatu, ali on se svakim danom menja i sve češće vidimo u njemu lik njegove mame – ispričao je ponosni otac.