Iza četiri luckasta junaka sinhronizovane animirane komedije "Tajni agent Mjau" kriju se njihovi glasovi i glumačko umeće, a upravo su oni i gosti specijalne projekcije.

Glumci Tamara Aleksić, Nebojša Milovanović, kantautor Željko Vasić i muzičar Nikola Nemeš družiće se s najmlađim posetiocima u Kombank Dvorani, 29. juna s početkom u 16h kada će se pre projekcije pokloniti pred publikom.

Za sve posetioce organizovane su i kreativne radionice koje će se održati u holu Kombank Dvorane od 12 do 17h, kada najmaštovitije učesnike očekuju i pokloni iznenađenja. 

Tog dana, 29. juna Kombank Dvorana, nekadašnja Dvorana Doma sindikata proslavlja svoj 62. rođendan i shodno tome cene karata za sve 2D i 3D projekcije iznosiće 250 dinara, što važi i za specijalnu projekciju "Tajni agent Mjau".

Animirani film "Tajni agent Mjau" kreirali su braća Kristof i Volfgang Launštajn po uzoru na bajku "Bremenski muzikanti" braće Grim. Savremeni animatori osmislili su priču o maloj, narandžastoj maci Marni koja živi u kući i od svoje gazdarice dobija sve što poželi. Kada, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata maca Marni biva ubačena u nepoznati svet u kom je prisiljena da se udruži sa tri antiheroja, uplašenim psom, neurotičnim petlom i luckastim magarcem, tada počinje njena špijunska avantura. 

Naša glumica Tamara Aleksić o svom liku, maci Marni kaže: "Igram macu Marni koja je po meni ozbiljna faca koja dokazuje da ako nešto ozbiljno želiš i sanjaš i ako se trudiš da se time baviš to možeš i da postaneš. Mislim da je to zapravo light motiv celog crtaća".

Animirani film "Tajni agent Maju" kreće u redovnu bioskopsku distribuciju od četvrtka, 27. juna.

Foto: Promo

Yumama vas vodi u bioskop!

Tri čitateljke koje prve na Yumaminu Fejsbuk stranicu ili na mail redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove narandžasta maca, glavna junakinja filma?, dobiće po dve karte za projekciju filma "Tajni agent Maju", za četvrtak (27.6.) u 17:40h u Kombank Dvorani.

Napomena: Pored tačnog odgovora pošaljite i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.