Jedan od najlepših odećaja koje majka može da doživi su bebine ručice oko vrata. U takvom zagrljaju jednako uživaju i bebice. A i jedna i druga strana žele da taj osećaj topline traje što duže.

Po tom pitanju ništa drugačija nije ni malena Katja, ćerka Nataše Bekvalac. A, iako se u opisu nežnog videa našalila na račun svoje ćerkice, koja je, kako Nataša misli, već velika da bi se na ovaj način uspavljivala, sudeći po osmehu, reklo bi se da i poznata mama i te kako uživa dok nuna svoju bebu.

"Kada se pravi da je jako mala beba", napisala je Nataša, a video na kom uspavljuje pesmom svoju ćerku u naručju raznežio je sve njene pratioce, naročito mame koje doživaljavaju iste trenutke, a posebno one čija su deca porasla, a ovaj video im je vratio mirisna i bezbrižna sećanja.

Nataša, koja ima i ćerku Hanu, koja uskoro puni dvanaest godina, dobro je upoznata sa tim da bezbrižni trenuci brzo prolaze, i da deca odrastu za tren, zato krade svaki trenutak da uživa u malim ritualima sa svojim devojčicama, poput zajedničkog jutarnjeg maženja u krevetu.