Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

6 ŽENSKIH IMENA KOJA PRIVLAČE BOGATSTVO: Za njih se veruje se da će živeti u luksuzu, a moćni muškarci padaće pred njima

Autor Radmila Ilić

Veruje se da ova imena privlače bogatstvo, neke će same napraviti uspeh, a neke će privlaćiti moćne muškarce.

 Devojčica, beba, dete Izvor: Shutterstock

Postoji verovanje da ime koje osoba nosi može da odredi njenu sudbinu. Neki veruju da imena mogu da privuku blagostanje i bogatstvo da su uvek srećne i nasmejane, a navodno je reč o ovih šest srpskih imena. Podelili su ih u dve kategorije jer u jednu spadaju žene koje same mogu da stvore bogatstvo dok u drugu spadaju žene koje lako privlače moćne muškarce.

Možda će vas zanimati

U prvu grupu spadaju žene čija imena su privlačila bogatstvo i blagostanje.To su ova tri imena: Ana, Viktorija i Marina.

Žene koje nose ime Ana imaju više snage od drugih, one su marljive i uporne.

Viktorija je, u principu uvek i u svemu pobednik. Sposobnost da analizira situaciju i dar ubeđivanja joj pomaže da ostvari svoje ciljeve.

Marina se smatra prirodnim vođom. Ne plaši se velikog tima - s njima se odlično nosi. Marinin sitl upravljanja je onaj pravi.

 Beba, devojčica
Devojčica
Izvor: Shutterstock

U drugu grupu spadaju žene koje imaju moć da privuku imućne muškarce u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata I Sofija.

Anastasije su skoro uvek one žene koje ne teže bogatstvu, ali se ipak udaju za uspešne i imućne ljude. Sudbina im je naklonjena i uvek žive dobro.

Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvek je upešna kada je reč o finansijama.

Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina je naklonjena ženi koja nosi ovo ime. Sofija će mudro izabrati osobu koja je stabilna, pa će uvek imati lep priliv novca u kući, dok će ona sama raditi na tome da se to bogatstvo održi i proširi.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica