Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klasična ili neobična: Najlepša imena za devojčice po vašem izboru

Naše mame su bile ljubazne da podele sa nama koja su predivna imena odabrale za svoje ćerke.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ime je esencijalna stvar koja krasi svaku osobu. Ono ostaje zauvek i prati nas tokom čitavog života, zato je sasvim razumljivo što roditelji ulaze u poteškće prilikom odabira imena za svoje dete. 

Ukoliko čekate devojčicu, ne sumnjamo da ste došli na mnogo ideja - od imena divnih žena koje poznajete, preko toga kako ime zvuči uz prezime, pa sve do nekih stranih i prilagođenih našem jeziku. Ideja je bezbroj, pa je potpuno opravdano što se u tolikom broju predloga izgubite i više niste sigurni šta će najbolje odgovarati vašoj devojčicici. A sigurni smo da želite najbolje.

Povezane vesti

Naše mame su bile ljubazne da sa nama podele imena svojih ćerkica, pa smo izdvojili neka od najlepših. 

Među našim mamama najviše se našlo onih koje su odabrale klasična imena, koja zbog svoje zvučnosti i lepote već dugo krase mnoge predivne žene. Tu su se našle:

Tijana, Julijana, Natalija, Milica, Magdalena, Anđelija, Jelena, Jovana, Dunja, Jana, Ivona, Sara, Nevena, Sunčica, Slavica, Aleksandra, Vanja, Sofija, Ana, Teodora, Lenka, Viktorija, Iva, Anastasija, Maša, Neda, Marija, Tamara..

Povezane vesti

Neke od naših mama su posezale i za neobičnijim imena koja će njihovu devojčicu činiti posebnom:

Iris, Kasija, Mihaela, Asja, Tajra, Nea, Klara, Barbara, Mia, Nikolija, Luna, Najda, Iskra, Drina, Laura, Ognjena, Jana Milica, Julija...

Bilo da za svoju ćerkicu želite klasiku, koja je uvek lep i siguran izbor, ili biste radije neko posebno i neobično ime, sigurni smo da ćete među imenima koja su naše mame odabrale pronaći ono pravo i savršeno za svoju devojčicu.

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica