Samanta Silver i Gema Rouz Berger godinama rade u modnoj industriji, a sada su odlučile da svoje znanje o modi i lepoti, pretoče u sajt posvećen mamama koji nosi naziv "Ovo je majčinstvo". 

Na svom sajtu one mamama i trudnicama daju modne savete, a pri tom se trude da pronađu balans između realnosti i modernog i trendi odevanja.

U jednom od postova, posebno su se posvetile trudnicama i njihovom izgledu u novogodišnjoj noći, a ovo su njihovi saveti:

"Mnogim damama ovo nisu samo poslednji dani u ovoj godini, nego i poslednji dani trudnoće. Iako beba u vašem stomaku možda sada već ima tri kilograma, to nije razlog da u svoj izgled ne unesete malo glamura. Generalno gledano, većina odevnih komada je pripijena uz telo barem na jednom mestu. A ako nekada u životu treba sa ponosom da istaknete svoje telo - to je sada!", kažu ove dve dame.

A evo i pravila koja bi trebalo da sledite:

1. Dobar donji veš je ključan

Nemojte da vas bude sramota da kupite donji veš koji vam odgovara - kako god on da izgleda. Dobar donji veš je ključan! On utiče na osećaj sigurnosti dok se krećete i zbog toga ne sme da vas steže, a ni da se ružno ocrtava ispod odeće..

2. Mala crna haljina je i u trudnoći vaš najbolji prijatelj

Mala crna hljina je jednostavan, a uvek siguran izbor. Ono što je odlično je činjenica da možete da je upotpunite detaljem kojim god želite.

3. Haljina nije jedini izbor

Ukoliko idete na svečani večeru, uvek možete da odaberete udobne helanke i blejzer ili dugi džemper. 

4. Ne zaboravite nakit

Uvek možete da odaberete veće komate koji će upotpuniti autfit. Staro zlato ili vintidž komadi su uvek odličan izbor.

5. Birajte obuću sa nižom, punijom štiklom

Cipele sa ovim modelom štikle su i udobne i moderne.