Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, tokom protekle nedelje bili su u fokusu interesovanja svih svetskih medija. Njihova prva zvanična kraljevska turneja po Australiji ostaće i zapamćena kao trenutak kada su objavili i da čekaju svoje prvo dete, što je dodatno doprinelo da sve oči budu uprte u njih. Tačnije, u Megan.

Svaka njena pojava bila je pomno ispraćena, a posebnu pažnju privlačile su njene odevne kombinacije, naročito haljine. Čitav svet "zagledao je" u njen trudnički stomak, a pripadnice lepšeg pola, više nego za stomačić, bile su zainteresovane za to kako ga je lepa vojvotkinja "upakovala".

Za svoje modne izbore, a naročito haljine, Megan je dobila nebrojeno pozitivnih komentara. Gledala je da budu - na prvom mestu - udobne, da odgovaraju prirodi događaja na kojima se pojavljivala, i na kraju, da budu dostojne jedne vojvotkinje. I u tome je uspela, a mi vam izdvajamo one koje su ostavile najjači utisak, najviše zbog jednostavnih krojeva koje baš svaka trudnica može da ponese.

Pogledajte u galeriji najlepše haljine koje je Megan Markl nosila na turneji po Australiji:

Trudnice uvek 'muku muče' kada imaju neki događaj za koji moraju da se obuku svečano. Potražite za sebe inspiraciju među haljinama Megan Markl...