Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto trudnice sanjaju čudne snove?

Čudni snovi trudnica vezuju se za probleme i mračne priče koje ih svakodnevno okružuju.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Nemiran san, uznemirujući i pomalo bizarni snovi, meškoljenje u krevetu... kod mnogih trudnica ovo je zaista česta pojava, no postoji li razlog zbog koga se neobični snovi pojavljuju dok su žene u blaženom stanju?

Stručnjaci kažu da su trudnice pune briga o porodu i zdravlju svoje bebice, baš kao i aktuelnim dnevnim problemima (hoće li me neko sposobniji zameniti na poslu, hoće li se njegova mama mešati u odgoj, hoću li moći da se rešim strija...) pa sva ta razmišljanja na videlo izlaze noću, odnosno pojavljuju se u snovima.

Povezane vesti

Kad tome pridodate strašne priče o raznim trudničkim problemima koje možemo videti u lošim tv emisijama ili u žutoj štampi, nije ni čudo što trudnice loše sanjaju.

Ipak, na loše snove gledajte pozitivno - oni su odličan pokazatelj da ste pod prevelikim stresom i da bi trebalo da se opustite i uklonite crne misli.

Vežbajte jogu za trudnice i radite stvari koje vas vesele, a pre spavanja obavezno gledajte vesele serije i filmove ili pak čitajte knjige pozitivnog sadržaja. Zaslužili ste da se odmorite!

Najnovije

Vesti

Porodica