Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duhoviti video prikazuje sa kakvim se situacijama suočavaju trudnice (VIDEO)

Sve buduće mame i one koje su to već postale prepoznaće se u nizu komičnih situacija koje se dešavaju ženama dok su u drugom stanju...

 Izvor: Foto: Youtube

Kroz koje to situacije prolaze trudnice tokom devet meseci? Svakoj ženi koja se ostvarila u ulozi majke, ovaj snimak izmamiće osmeh na lice... 

Biti trudnica znači jesti za dvoje, a nikad zapravo ne osećati sitost.

Kada je svima hladno, trudna žena je ta kojoj će uvek biti potrebna lepeza, da se malo rahladi.

Povezane vesti

Biti u drugom stanju znači osećati se emotivnije nego ikada. Suze ćete videti na njihovim licima čak i kada gledaju duhovite snimke kućnih ljubimaca.

Dok čekaju da to maleno biće dođe na svet, bezbroj puta će odgovoriti na jedno isto pitanje: "Jesi li se porodila?" - "Nisam još. "

Trudna žena dnevno provede bar sat vremena čitajući iskustva iskusnih majki ili članke o trudnoći... One jednostavno moraju da znaju svaki detalj koji ih može učiniti boljim roditeljima.

Povezane vesti

Tokom devet meseci, trudnice su izložene ljudima koji žele da pipnu njihov okrugli stomačić. Nema tog ko se ne raduje vašoj prinovi!

Bez obzira na učestale promene raspoloženja kroz koje trudnice prolaze, uvek će biti tretirane poput princeze. Niko ne želi da se suprotstavi ženi kojoj hormoni "divljaju".

Ko kaže da se trudnice ne bave fizičkom aktivnošću? Čak i u devetom mesecu, trudnice ćete videti kako trče... Ali do toaleta.

Slažete li se da je trudnoća najzanimljiviji period života svake žene?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica