Svaka buduća mama je radoznala po pitanju pola svoje bebe, čak i ukoliko je odlučila da se iznenadi na porođaju. Zbog toga trudnice često razgovaraju o mogućnostima – da li će kupiti plavo ili roze ćebence, haljinice ili maleno odelce, o imenima za devojčice ili dečake...

Mnoge mame su u prilici da čuju različite teorije i pretpostavke o ranim pokazateljima pola, koji se manifestuju promenom izgleda trudnice. Ovakve teorije, ipak, mnogi nazivaju "bapskim pričama", ali postoje i objektivni pokazatelji iz života koji mogu pomoći roditeljima da ne pogreše pri odabiru boje za krečenje sobe namenjene dolazećem detetu.

Da li ste znali da pol bebe možete odrediti po tome u kojem ste godišnjem dobu začeli i po tome koji posao radi vaš partner? U galeriji ćete pronaći neverovatne i iznenađujuće znakove koji će vam pomoći da počnete da se radujete svom dečaku ili devojčici.

Priredila: Tamara Sorak

Na pol bebe mogu uticati različiti faktori iz životnog okruženja budućih roditelja. Otkrijte sedam pouzdanih pokazatelja za utvrđivanje pola bebe.