PORODILA SE IZNENADA ISPRED MEKDONALDSA: Sinu je dala nadimak po omiljenom dezertu

Mama je na iznenađenje svih svojoj novorođenoj bebi dala ime po popularnoj poslastici Mekdonaldsovog menija.

Insatgram printscreen blowing

Analisija Bek je nedavno poželela dobrodošlicu svom sinu na veoma dramatičan način: porodivši se na parkingu Mekdonaldsa. Mali Mika Danijel je stigao u senci tih čuvenih zlatnih lukova, simbola ovog restorana, a u čast tome, njegovi roditelji su mu dali nadimak MekFluri.

Analisija (25), koja živi u Viskonsinu, SAD, bila je na putu za bolnicu usred snežne oluje, kada je shvatila da neće stići na vreme. Poriv za guranjem postao je prejak i ona tvrdi da se osećala kao da sedi na glavi svoje bebe, pa je njen muž stao, dok su se vozili ka bolnici.

Završili su ispred Mekdonaldsa , čekajući da stigne hitna pomoć sa Analisijom koja je rađala u zadnjem delu terenca. Bolničari su stigli tačno na vreme, a majka troje dece je rekla ua USA Today da je beba Mika rođena nakon samo tri guranja. Bila je zabrinuta da je dečak izgledao prilično plavo nakon porođaja, posebno imajući u vidu da je rođen usred mećave, ali malom MekFluriju je bilo sve jasno kada su konačno stigli u bolnicu.

Bolničar koji je pomagao porodici na parkingu navodno je predložio da bebu nazovu „Bejbi MekNaget“ – ali mislimo da je smrznuti desert bio prikladniji izbor s obzirom na okolnosti.

Analisija je podelila detalje svoje „dramatične“ priče o rođenju na Fejsbuku, napisavši: „Mika Danijel je veoma dramatično ušao na svet u 4:12 ujutro 12. Januara. Dok smo bili na putu do bolnice, odlučio je da želi da se brzo zaustavi u Mekdonaldsu... Nije hteo da se rodi u bolnici! Mika je rođen u našem gepeku na parkingu Meksonaldsa tokom mećave i na odgovarajući način je zaradio nadimak „mek fluri“- i da, takođe shvatamo ironiju njegovog imena.

Dodala je: „Bilo je zastrašujuće, traumatizirajući i bolan porođaj, potpuno prirodan, bez lekova/lekara i videti ga kako je potpuno plav, jer se to dogodilo tako brzo i bukvalno u snegu, ali sada mu ide veoma dobro i sve što možemo da uradimo je da zahvalimo Bogu što nas čuva!!!” Stotine ljudi komentarisalo je objavu i delilo dobre želje i poruke čestitki za porodicu.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Kako devojčica od 5 godina uspavljuje sestricu  TikTok/halesmoore