Ćerke sastavile tati listu obaveza: On pokazao šta treba da uradi i rasplakao sve

Jedan tata rasplakao je sve pokazavši listu obaveza koje su mu sastavile ćerkice. Nateraće vas da se zamislite...

Shutterstock

Odrasli ljudi, a naročito roditelji, često su opterećeni svakodnevnim obavezama. Mame i tate trude se na sve moguće načine da svojim mališanima obezbede sve potrebno, ali često postanemo toliko opterećeni time da zaboravimo šta je deci stvarno bitno.

Jednog tatu upravo su ćerkice podsetile da ponekad treba malo "popustiti" sa obavezama i uživati u sitnicama. Kako je objavio na forumu Reddit, njegova žena redovno mu je ostavljala na frižideru papirić sa listom obaveza koje treba da uradi, što su primetile i njegove ćerke, pa su odlučile da tu listu zamene novom.

"Moja žena je uvek pravila staru dobru listu na ceduljici koju je lepila na frižider. Znate, uobičajene stvari poput ’popravi vrata na šupi’ ili ’stavi novu policu u dečju sobu’", ispričao je za Newsweek tata Tom Vord.

Ali, ovog tatu je jednog dana sačekala drugačija lista stvari koje treba da uradi, a koju su sastavile njegove ćerkice Kejti (10) i Emili (7). Zbog te liste su ovom tati (ali i svima kojis u pročitali objavu) malo zasuzile oči...

Reddit/ElectroMatt333 

Evo šta su devojčice napisale tati na listi obaveza:

  • Budi srećan tata
  • Radi stvari koje rade tate
  • Kupi mafine (bez razloga)
  • Budi veoma, veoma zabavan

Ovaj tata je ispričao da su njegove ćerke smatrale da previše radi, pa su htele da za njega naprave zabavnu listu.

"Uvek mi crtaju slike i prave čestitke kada se vratim s posla. Najbolji deo mog dana je dolazak kući i veliki zagrljaj od mojih devojčica".

Naravno da niko nije ostao imun na ovu dirljivu objavu na Redditu, pa su mu u komentarima poručili da "kupi te proklete kolače". Takođe, javila se i jedna mama čiji je suprug preminuo ranije ove godine, pa je priznala da "plače na sav glas" nakon ove objave.

"Nije trebalo da pročitam ovu objavu. Slomio si mi srce", napisala je jedna žena, a tata se kasnije oglasio i poručio svima da je ispuni zahtev odnosno bez razloga kupio mafine.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tata plače na putovanju bez dece  TikTok/ashcasarez