MAMA JE "POLUDELA" OD RAZBACANIH DEČJIH IGRAČAKA: Uradila je jednu stvar i sve se promenilo

Jedna mama otkrila je kako je prestala da se nervira zbog dečjih igračaka koje su svuda razbacane i prave nered u kući.

Shutterstock

Deci su potrebne igračke, a dok se igraju, te igračke će završiti svuda po kući i napraviće nered. Štaviše, nekad mališane ne prave nered samo igračkama, već i svime što im se nađe pri ruci, a što im u trenutku bude zabavno za igru – recimo, neke plastične kašičice, kutijice...

Mnoge mame se nerviraju zbog nereda koji deca prave po kući jer rasklanjanje deluje kao uzaludan posao – taman što one sve sklone, eto mališana da ponovo sve razbacaju u igri.

Mami po imenu Bri to je dobro poznato, pa kako sama kaže "to me povremeno izluđuje, posebno kada nered iz njihovih soba počne da se preliva na dnevnu sobu ili čak kuhinju".

Međutim, ona je napravila video koji joj je pomogao da stvari sagleda iz drugačije perspektive, a možda će i vama.

Snimajući sobu svoje ćerke u kojoj se na sve strane nalaze lutkice i kućice kojima se igrala, Bri je svima stavila do znanja da "kada to gledate kao odrasla osoba, za vas je to samo nered, ali kada pogledate iz dečje perspektive, shvatićete koliko je lepo".

This browser does not support the video element.

Mama o neredu od igračaka  TikTok/briknavel

"Izgleda kao užasan nered dok se ne spustite na njihov nivo. Onda vidite njihovo detinjstvo", napisala je ova mama u videu koji je postao viralan i pregledan je skoro sedam miliona puta.

"Ponekad me izludi sav ovaj nered. Onda malo usporim da vidim šta je to zaista ispred mene i vidim njihovo detinjstvo, prelepo je", napisala je u opisu videa.

Mnoge roditelje je oduševio ovaj video, pa su joj zahvalili što ih podseća da je ponekad važno da stvari sagledamo iz perspektive deteta.

"Nemaš pojma koliko mi je trebalo da ovo vidim, hvala ti", "To nije nered, već mašta. Jednom kada nestane tog nereda, više se neće vratiti", pisale su mame u komentarima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Mama bacila skoro sve dečje igračke  TikTok/alicexmayx

(Yumama/Nataša Zlatković)