DA LI DA IZLAZIM SA OCEM KOJI JE OSTAVIO PETORO DECE? Imam i ja troje, svašta mi savetuju na mrežama

Jedna žena izazvala je pravu pometnju na internetu kad je pitala da li je njen izabranik „crvena zastavica“ ili nije zato što ima petoro dece sa tri različite žene.

Shutterstock, Ilustracija

Razvedena mama troje dece počela je da izlazi sa razvedenim muškarcem koji iz prethodnih brakova ima čak petoro mališana i nije bila sigurna, da li je on baš pravi izbor za nju.

Tvrdila je da je tek počela da izlazi sa njim, i iako je činjenica da njen izabranik ima decu ne odbija, ona nije sigurna u njegovu prošlost, s kim se sve zabavljao i rekla je da su joj prijatelji rekli da se ne upušta u tu vezu. Anonimna žena je rekla da njegovo najmlađe dete ima godinu dana, a najstarije 16 godina ali i da bi se osećala kao "licemer" ako bi ga napustila, jer sa bivšim mužem ima troje dece.

Rekla je da misli da je njegov odnos sa sve tri majke svoje dece "prijateljski" i da se brine za svih petoro svakog drugog vikenda i plaća alimentaciju. Nije sigurna da li bi trebalo da nastavi da ćaska i provodi vreme sa njim jer se pita da li je nešto "čudno" pošto je imao tri neuspele veze.

Mama je tada otišla na Mumsnet portal da pita druge šta misle: „Da li biste nastavili da razgovarate sa muškarcem kojeg ste upoznali (lično) ako vam je rekao da ima petoro dece sa tri žene? Najmlađe ima godinu dana a najstariji 16 godina.) Prema onome što je rekao, odnos sa majkama njegove dece je korektan, ima 3 sa prvom mamom, zatim jedno sa drugom, i još jedno sa trećom. Decu viđa svaki drugi vikend i plaća alimentaciju za svo petoro."

 Zatim je dalje opisala da ona sama sa bivšim partnerom ima troje dece i dodala: “Osećam se licemerno što se čak i pitam da li nešto nije u redu… da sa tri žene stvari nisu išle, da je on imao poslednje dvoje dece prilično rano u svakoj vezi i da najmlađe ima samo 1 godinu, a ta veza je prekinuta pre 6 meseci…”

Druge mame su požurile da iznesu svoja mišljanja, pošto je jedna prokomentarisala: „Sa tri bivše da se nosim?! Nema šanse“, dok je druga dodala: „Ne vidim budućnost. To je previše rasporeda za žongliranje. Kao maćehi, dovoljno mi je teško sa samo jednom bivšom." Treća se nadovezala: "Crvena zastavica je, bilo da je muškarac ili žena. Nema šanse."

Međutim, neki su je podržali: “Najlepši muškarac sa kojim sam ikad izlazila imao je troje dece sa dve različite mame, sličnog uzrasta kao što kažete, a najmlađi sin je imao samo dve, dok je najstariji imao 15 godina. Obe žene su bile veoma problematične, jedna je bila alkoholičarka, a druga je imala poremećaj u ishrani. Bio je sa decom sve vreme, divan pravi gospodin i vredan radnik, samo je bio veoma nesrećan.”

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Majka irskih trojki  TikTok/taelynmacdonald