IMAJU 21 DETE I NE ZNAJU ZA HAOS: Pogledajte kakva je organizacija potrebna da bi sve funkcionisalo kako treba (VIDEO)

Evo zašto u njihovom domu sve teče glatko.

tikTok/crazymiddles/screenshot

Ako ste mislili da ništa ne stižete jer imate jedno, dvoje ili troje dece, zamislite kako bi vam bilo da ih imate 21. Šeli i Džard Vols iz Arizone svoj život posvetili su odgajanju dece, a detalje svog života svakodnevno dele na TikToku.

Nakon što su se upoznali i venčali pre 15 godina, odlučili su podizati decu bez roditelja. Usvojili su 19 dece, a imaju i dvoje biološke. Usvajaju isključivo braću i sestre, zbog čega im je porodica drastično i ubrzano rasla.

"Naša misija je usvojiti braću i sestre i omogućiti im da žive i rastu zajedno", otkrila je Šeli u jednom videu objavljenom na njihovom Jutjub kanalu.

This browser does not support the video element.

Porodica sa 21 detetom  TikTok/crazymiddles

Ova porodica živi u kući sa osam spavaćih soba i trenutno imaju desetero dece uzrasta od 7 do 17 godina. Starija deca su odselila, ali ne daleko od roditeljskog doma.

U svakoj sobi je televizor, a starija deca imaju i svoj kompjuter i konzolu. Da bi stvari tekle glatko,imaju dve mašine i dve mašine z sušenje veša. Osim toga, imaju četiri frižidera i ogromnu ostavu. Hrane nikad ne nedostaje, ali problem je ako požele svi zajedno večerati. Zbog toga imaju dve trpezarije.

This browser does not support the video element.

Porodica sa 21 detetom  TikTok/crazymiddles

Svako dete odgovorno je za pranje svog veša, što olakšava posao mami i tati. Takođe, pomažu roditeljima oko pripreme večere, postavljanja i raspremanja stola. Porodica na namirnice nedeljno potroše oko hiljadu dolara. U danu popiju sedam litara mleka.

(Yumama)